martes, 24 de abril de 2012

PLACETE VERD ESPAIS

Què és Placete Verd Espais?

És un centre de teràpies que ofereix espais per compartir a un preu de lloguer molt assequible a tots aquells terapeutes que no volen o no poden invertir en un local propi. O bé que tenen concentració de clients o pacients en dies molt concrets i no els surt rendible llogar un espai permanent.

Placete Verd Espais us dona l'oportunitat de llogar una sala que s'ajusti a les vostres necessitats d'espai o equipament, amb la comoditat d'estar ubicades en un centre que en l'actualitat funciona a ple rendiment.



Què podeu trobar a Placete Verd Espais?

El centre disposa de diverses cabines totalment equipades per fer tractaments i teràpies. Sales per reunions i ponències, espais per activitats grupals; ioga, tai-txi, meditacions...

Un hall que a més, disposa de font d'aigua Sant Aniol i on els vostres pacients podran degustar les infusions més delicioses tot llegint una revista o un llibre al temps que esperen el seu torn.



Quins són els beneficis de compartir espais?

El principal benefici d'una forma de treball compartida a nivell d'ubicació, és principalment la rotació de clients o pacients que en el mateix centre poden trobar tot un seguit d'ofertes terapèutiques, on el mètode de difusió de la informació és principalment el boca-orella.

D'altra banda, només per signar un contracte de lloguer, disposeu d'un espai en aquest blog on us podeu presentar com a professionals i explicar en que consisteix la vostra teràpia.

Si ets terapeuta i tens un cercle de pacients a Girona, vine a conèixer el centre. I si t'animes... Estarem encantats de compartir l'espai amb tu!

TOTS SOM UN!

No hay comentarios:

Publicar un comentario