miércoles, 8 de agosto de 2012

MAQUILLATGE PER DEESES



FILOSOFIA DEL MAQUILLATGE COM A EINA PER CONNECTAR AMB LES DIFERENTS FACETES DE LA NOSTRA ESSÈNCIA FEMENINA I EXRESSAR-HO A L´EXTERIOR.

El maquillatge és un moment de trobada íntima amb l’essència de cada dona, moment en el que enlloc de mirar als altres, ens trobem cara a cara amb el mirall i ens mirem a nosaltres mateixes als ulls directament, qui sóc jo? un moment en el que ens mimem, autoconeixem i reforcem la nostra imatge positivament generant confiança en nosaltres mateixes i com a consqüència podem expresar a l’exterior l’art de ser dona.

El maquillatge és una via per connectar amb la nostra essència femenina, explorar les diferents facetes d’aquesta i expresar a l'exterior la nostra personalitat única.

Les classes d’automaquillatge són una oportunitat per apendre de la mà dels professionals del maquillatge com treure partit de la nostra bellesa i singularitat; podem explorar noves facetes de nosaltres mateixes, que estàn amagades o intuïdes però que no ens atrevim a expressar.

Una dona no té perquè maquillar-se sempre de la mateixa manera, ja que segons el seu estat d’ànim i el que vulgui transmetre ho pot reforçar amb el maquillatge, però sempre d’una manera que es reconegui ella mateixa, adaptat a cadascuna i de manera que fomenti l’automimatge positiu reforçant així la confiança, autoestima i seguretat.

En la vida de tot èsser humà hi ha moments d’expansió i moments d’estancament, com els pròpis cicles de la naturalesa. Les dones al llarg de la nostra vida passem per diferents etapes en que les nostres necessitats van canviant, el maquillatge ha d’evolucionar en funció dels nostres canvis vitals i respondre a les necessitats que aquests plantejen; adolescència, joventut, maduresa, ‘b’ellesa, etc.

També hi ha moments en la vida en els que podem patir aconteixements que ens trenquin la nostra estabilitat emocional en relació a la nostra autoestima, com una ruptura, separació, acomiadament,... en els que més que mai hem d’utilitzar tots els recursos que tinguem al nostre abast per recuperar de manera progresiva el nostre equilibri, benestar i autoconfiança. El maquillatge i la voluntat d’oferir una imatge positiva de nosaltres, és una eina molt poderosa que sens dubte ens pot ajudar a no sentir-nos derrotades davant del mirall i dels nostres ulls, per tant, si nosaltres ens veiem bé això ens motiva a continuar endavant amb una actitut més positiva.




També sens presenten moments de crisi, d’estancament, de falta d’estímul... i l’automaquillatge ens pot donar una nova imatge de nosaltres mateixes que encara està per explorar, que potser ho hem vist en altres dones i pensem que no es per a nosaltres perquè nosaltres no som així o no serem mai sexies, però ens podem sorpendre al descubrir que cadascuna de nosaltres podem ser moltes coses, nomès és qüestió d’actitut i d’autoconfiança, i amb el maquillatge podem explorar tot allò de nosaltres que nomès està esperant que li donem sortida, perque en realitat ja és a dins nostre, nomès cal que permetem que aflori.

Les combinacions de maquillatge poden ser infinites, ja que la creativitat no té límits, així que les persones que consideren que no tenen molta traça amb el maquillatge se’ls donarà pautes, consells i se’ls ajudarà a aconseguir sens dubte, un maquillatge embellidor, armònic i adequat a les seves necessitats, i les persones amb talent artístic tindran l’oportunitat de conèixer un mitjà per desenvolupar la seva creativitat i canalitzar-la fent així un homentge a la seva naturalesa.

Amb un maquillatge adecuat podem expressar frescura, bellesa natural, sofisticació, refinament, avanguàrdia, elegància, inocència, picardia, seducció.... però sigui quin sigui el resultat que es pretèn obtenir no hem de perdre de vista l´objectiu de l´automaquilatge, que és el d´embellir i que una es reconegui.

Aixó s´aconsegueix dominant aquest art o deixant-se guiar per els coneixements que el professional posarà al nostre abast de manera personalitzada. Ensenyant-nos la tècnica, les eines i els productes que tenim al mercat per obtenir un resultat armònic i que potencii la nostra naturalesa i el nostre estil personal.




No hay comentarios:

Publicar un comentario