lunes, 24 de septiembre de 2012

TERÀPIES ENERGÈTIQUES I REIKI


Les meves Teràpies són la unió dels coneixements de les diferents tècniques que utilitzo i m'han donat més resultats tant a mi mateix com als altres.
Les meves teràpies són molt relaxants i reconfortants. Intento que cada persona recuperi el seu camí per ella mateixa amb l'ajuda de les teràpies estabilitzant i harmonitzant a tots els nivells (físic, mental i emocional)

Una teràpia sol durar entre 45 i 60 minuts (això és orientatiu ja que cada persona i patologies són diferents) i durant les mateixes la persona pot tenir sensacions de calor, fred, corrents d'energia que flueix, pot veure colors, imatges, records, sentiments d'amor, emoció, serenitat, pau, etc. Això dependrà de cada persona però sempre és un indicador que l'energia està actuant i que ho seguirà fent després. Des de la primera sessió es senten els seus efectes sanadors traduïts a un estat d'equilibri i serenitat al costat d'una major energia i vitalitat.



Quan la teva energia natural està equilibrada, tot queda en harmonia, i et sentiràs més feliç, més relaxat, i amb vigor.

Si estàs llegint això és que estàs interessat en sobrepassar els límits de la medicina tradicional ... interessat en maneres que el cos utilitza per sanar-se a si mateix més enllà de la utilització sistemàtica de medicaments per pal · liar símptomes.(Aquestes teràpies no substitueix la medecina convencional però si complementen)

Totes les teràpies naturals (Homeopatia, Shiatsu, Acupuntura, Reiki, Reflexologia etc ...) tenen alguna cosa en comú i és la creença que el cos tendeix a sanar-se a si mateix i que a través d'ell flueix una energia que permet que això succeeixi. Si aquesta energia es bloqueja estancant o fluint lentament es predisposa el cos físic a malalties. Per això totes les tècniques complementàries, en totes les seves varietats, intenten restablir el flux d'energia d'una manera temporal, sent de gran ajuda a la medicina tradicional.

El principi és clar: Els canvis energètics sempre precedeixen als canvis físics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario